Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije vezano za temu . Ali zanima me , kada ce mi odgovoriti strucnjaci na pitanje i gdje ga mogu naci ? Ne zamjerita , nova sam na sajtu , a hitno mi treba odgovor .
ma krumpir je ok, samo je najbolje kuhati ga. zbog sadržaja vode ima puno manje kalorija nego isti volumen žitarica, a proteinski mu je sastav daleko nadmoćniji od bilo kakve žitarice.... ovaj tekst se uopće ne obrušava na krumpire kao
…prikaži još!kao takve već na način pripreme, u ulju. naravno da će biti mastan ako se priprema u ulju, zaboga
Kakvi krumpiri? Pa riža i tjestenina imaju daleko više kalorija, kad se već o tome priča, ali opet mislim da ih nikako ne treba izbaciti s jelovnika. Zasitni su i zdravi, i ne debljaju osim ako ih se jede abnormalno
…prikaži još! i non-stop. U umjerenosti je stvar, a ne u tome da debljaju, a to se odnosi i na svaku drugu namirnicu. Ali sigurno, barem po mome mišljenju, bolje je pojesti nekakvo meso s prilogom poput krumipra ili riže i slate jer je to konkretan i cijelovit obrok, u kojem se krije potrebna energija za naš organizam, nego se napit gaziranog pića i pojest slatkiše ili krafnu nakon kojih ćeš za sat vremena biti gladan, jer si zapravo unio samo prazne kalorije. Ništa ne deblja ako je umjereno. I ako možda nije zdravo jesti tzv. "Fast-food" jednom u par mjeseci (npr. jednom u 3 mj) se može pojesti pomfrit i hamburger a da se ne udeblja. Umjerenost, ponavljam. A ovo tamo isto s piletinom, što je to? Slovilo su je kao vrlo zdravo meso upravo zbog male količine masnoća.
Je li krumpirofobija opravdana?
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.