Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mislim da je članak pretjerano bezobrazan. Jest li pitali punije gospođe i njihove muževe kako žive? Zar želite još anoreksije i bulimije? Zar težina utječe na brak? Ne mogu da vjerujem da je nekome palo na pamet da to istražuje!
ma svašta... nitko ne treba biti pretio prvenstveno zbog sebe i svog zdravlja. I, naravno da će nam biti poželjniji bračni partner koji je oku ugodan nego onaj koji izgleda kao nasukani kit. Al recimo moj dragi je mršav ko
…prikaži još!o komarac i žilav, imamo istu visinu a ja imam 2 kg više od njega. nismo zato nesretni hehhehehe
Prema mom 21-godišnjem bračnom stažu i iskustvu s jedenjem : ako žena živi u sretnom braku, neće se prežderavat, pa neće bit debela. Dakle, upravo suprotno od vašeg zaključka koji glasi: ako je žena mršava, brak će biti sretan. Mislim
…prikaži još!lim da ste pobrkali uzrok i posljedicu.
Pomalo sam "alergična" na ovakve članke! Kaj to znači ako se ne nađete u određenim parametrima, koje je netko "istražio" to znači da nemate uspješan brak? Meni je to smješno! Više je tu uzroka u pitanju, kada je riječ o
…prikaži još! braku.
Iako smo u braku, naš život, ne odnosi se samo na ono što doživljavamo sa tom osobom ili u vezi te osobe, nego i na ono što mislimo o sebi, drugima i slično. Imate žene, koje robuju tome da moraju biti vitke i mršave, ali nisu niti sretne niti zadovoljne, npr. brak Jenifer Aniston i Brad Pitta mi je sada pao na pamet, ona je udovoljavala tim kriterijima......
Mislim da su ovakva "istraživanja" samo puka slova na papiru, a bitno je što nam je u srcu, a to mi najbolje znamo.......
istraživanje je takvo kakvo je, nitko nije reko da je to jedini uvjet za uspješan brak! a kad malo pogledaš sa psihološke strane, ima smisla... pogotovo u današnje vrime kad su žene toliko osjetljive na svoj izgled pa im samopouzdanje
…prikaži još! pada kako kilogrami rastu
Ne mogu vjerovati da težina partnera ima bilo kakve veze sa srećom u braku. Uostalom netko voli punije netko čak i debele a ima onih koji vole i anoreksične žene.Usuživotu ipak prevladaju karakterne a ne fizičke osobine. ljepota i stas
…prikaži još! mogu privući ali ne i zadržati. Ružno je da vi kao portal koji se bavi zdravim životom,propagirate takve gluposti.
Neki misle da su to gluposti ,ali ima u tome istine.Ne želim uvrijediti muškarce ,a pogotovo žene ali muški stalno traže neku savršenu ,neku sa pravim proporcijama bez viškova ,a mi žene se onda patimo i patimo i stalno mislimo
…prikaži još! da nam nešto fali.Osjećamo se manje vrijedne i jadne te smo ljute na one sa naslovnih strana ,no ni one nisu savršene jer slike idu u photoshop pa i ono što im je mana nije.Svatko je lijep na svoj naćin samo se to danas drugačije gleda i kritizira, a mi jadnice se patimo. Ja sam isto od onih nesavršenih i znam kako je to kad te muško sudi po izgledu a to je vjerujte jako jadno.Zato živjele punije žene!!!
Pa neovisno o članku, ali mislim da ženi nije teško imati manje kg od muškarca čak i ako je deblja. Jedino ak je muž neki mršavko, a žena malo elegnatnija :))
Noormalno da iza uspješnog braka ne mora biti vitka žena. Postoje tu karakter, inteligencija itd. No, meni kao ženi jest privlačno da moj dragi fizički dominira, u visini i težini. To mi je muževno. Uz njega se osjećam zaštićenom, ali
…prikaži još! i ja se sama sebi činim privlačnijom kad sam mršavija od njega. Ruku na srce kad vidim par u kojem je žena puno deblja od muškaraca to mi je nekako jadno. On ispada kao neki slabičak a ona jednostavno ,neženstveno. Nema sklada, ravnoteže. To jednostavno nije prirodno, pa na kraju niti privlačno, htjeli to priznati ili ne.
Iza uspješnog braka stoji vitka žena?
Komentari 10
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.