Iza uspješnog braka stoji vitka žena?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    roserose
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Prema mom 21-godišnjem bračnom stažu i iskustvu s jedenjem : ako žena živi u sretnom braku, neće se prežderavat, pa neće bit debela. Dakle, upravo suprotno od vašeg zaključka koji glasi: ako je žena mršava, brak će biti sretan. Mislim da ste pobrkali uzrok i posljedicu.

• Default avatar -
    Andrija

Pomalo sam "alergična" na ovakve članke! Kaj to znači ako se ne nađete u određenim parametrima, koje je netko "istražio" to znači da nemate uspješan brak? Meni je to smješno! Više je tu uzroka u pitanju, kada je riječ o braku.
    Iako smo u braku, naš život, ne odnosi se samo na ono što doživljavamo sa tom osobom ili u vezi te osobe, nego i na ono što mislimo o sebi, drugima i slično. Imate žene, koje robuju tome da moraju biti vitke i mršave, ali nisu niti sretne niti zadovoljne, npr. brak Jenifer Aniston i Brad Pitta mi je sada pao na pamet, ona je udovoljavala tim kriterijima......
    Mislim da su ovakva "istraživanja" samo puka slova na papiru, a bitno je što nam je u srcu, a to mi najbolje znamo.......

• Default avatar -
    magdalena_24

istraživanje je takvo kakvo je, nitko nije reko da je to jedini uvjet za uspješan brak! a kad malo pogledaš sa psihološke strane, ima smisla... pogotovo u današnje vrime kad su žene toliko osjetljive na svoj izgled pa im samopouzdanje pada kako kilogrami rastu

• Default avatar -
    kace

Mislim da je članak pretjerano bezobrazan. Jest li pitali punije gospođe i njihove muževe kako žive? Zar želite još anoreksije i bulimije? Zar težina utječe na brak? Ne mogu da vjerujem da je nekome palo na pamet da to istražuje!

• Default avatar -
    nina0407

Ne mogu vjerovati da težina partnera ima bilo kakve veze sa srećom u braku. Uostalom netko voli punije netko čak i debele a ima onih koji vole i anoreksične žene.Usuživotu ipak prevladaju karakterne a ne fizičke osobine. ljepota i stas mogu privući ali ne i zadržati. Ružno je da vi kao portal koji se bavi zdravim životom,propagirate takve gluposti.

Imutak

Neki misle da su to gluposti ,ali ima u tome istine.Ne želim uvrijediti muškarce ,a pogotovo žene ali muški stalno traže neku savršenu ,neku sa pravim proporcijama bez viškova ,a mi žene se onda patimo i patimo i stalno mislimo da nam nešto fali.Osjećamo se manje vrijedne i jadne te smo ljute na one sa naslovnih strana ,no ni one nisu savršene jer slike idu u photoshop pa i ono što im je mana nije.Svatko je lijep na svoj naćin samo se to danas drugačije gleda i kritizira, a mi jadnice se patimo. Ja sam isto od onih nesavršenih i znam kako je to kad te muško sudi po izgledu a to je vjerujte jako jadno.Zato živjele punije žene!!!

• Default avatar -
    pia1990

Pa neovisno o članku, ali mislim da ženi nije teško imati manje kg od muškarca čak i ako je deblja. Jedino ak je muž neki mršavko, a žena malo elegnatnija :))

• Default avatar -
    LauraB

ma svašta... nitko ne treba biti pretio prvenstveno zbog sebe i svog zdravlja. I, naravno da će nam biti poželjniji bračni partner koji je oku ugodan nego onaj koji izgleda kao nasukani kit.
    Al recimo moj dragi je mršav ko komarac i žilav, imamo istu visinu a ja imam 2 kg više od njega. nismo zato nesretni hehhehehe

• Default avatar -
    dauna

u mom slucaju ovaj clanak nema uporista niti malo ;)

• Default avatar -
    slatinica

Noormalno da iza uspješnog braka ne mora biti vitka žena. Postoje tu karakter, inteligencija itd. No, meni kao ženi jest privlačno da moj dragi fizički dominira, u visini i težini. To mi je muževno. Uz njega se osjećam zaštićenom, ali i ja se sama sebi činim privlačnijom kad sam mršavija od njega. Ruku na srce kad vidim par u kojem je žena puno deblja od muškaraca to mi je nekako jadno. On ispada kao neki slabičak a ona jednostavno ,neženstveno. Nema sklada, ravnoteže. To jednostavno nije prirodno, pa na kraju niti privlačno, htjeli to priznati ili ne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani