Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
dijeta je vrlo efikasna. počela sam prošli tjedan. i do tada sam bila na nekoj kao dijeti mjesec dana (po principu: vježbanje + zadnji obrok min. 3 sata prije spavanja), i izgubila sam 3kg al onda je stalo i unatoč
…prikaži još!toč vježbanju (vježbala sam svaki dan ujutro aerobic/ples i navečer joga/pilates) vaga se zacementirala.
nakon što sam vidjela ovaj članak, posudila sam knjigu, pročitala je i počela se pridržavati tih pravila i u samo tjedan dana otišla je 1kg, (s time da sam smanjila vježbanje na 5 puta tjedno).
sad sam na polovici drugog tjedna, otišlo je još pola kg, a ovaj tjedan sam vježbala samo dva puta.
uglavnom, ja sam oduševljena.
inače sam tip koji obožava papati i uživa u hrani, pa mi je izbjegavam svaku dijetu gdje bi se trebala nečega odricati. ja radije malo više vježbam.
al s ovom dijetom eto mogu i jesti sve i ne moram forsirati s vježbanjem tak da sam došla na svoje :)
Inzulinska dijeta
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.