Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ana, javite mi se na mail.. matea.brblic@gmail.com I ja se tako osjecam vec godinu i pol.. uhvati me period kada mi je super.. pa ponovo me boli iza vrar i neka vrucina u vratu uz glavu kada ga gibam..pa mi
…prikaži još! se lagano vrti u ocima pa cak i iznad cela osjecam lelujanje...ne funkcioniram i pocinjem imati strah neki da cu upasti pa nikad nisam sama. Pocela sam se bojati voziti auto jer bojim se da mi se ne desi u voznji da mi se zamanta. ...
Zašto mi se često javlja jak pritisak u očima i glavi?
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.