Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
imam jedno pitanje, već duže vrijeme (2 godine) nokti na nogama mi uopće ne rastu (zapravo preko ljeta sam vidla napredak od par milimetara,ali preko zime ništa), imaju nekakvo malo zadebljanje i bolni su na dodir s gornje strane nokta.
…prikaži još! Pila sam prošlo proljeće B vitamine, i nisam vidjela velikog pomaka, imate li kakav savjet što učiniti? Čula sam da je vjerojatno nokat doživio nekakav šok, makar se ja ne sjećam da sam nosila tijesne cipele.
Hrana za zdrave i snažne nokte
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.