Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
hipohondrija je gadna stvar... imam 17 godina i patim od hipohondrije i patofobije od 13. godine. jedini problem je što ne mogu stalno tražiti da me se vodi liječniku jer sam već opće poznata po tim strahovima, što dovodi do
…prikaži još!do toga da me za svaku "novo samodijagnosticiranu" bolest strah drži jako dugo, dok ne nađem zamjensku.
kada nekome priznam taj problem, obično završim ismijana.
jako dugo sam željela studirati medicinu (i još me uvijek privlači), no imam osjećaj da zbog te hipohondrije s novim znanjima o bolestima bih doživljavala pakao jer je tako počelo već na prvim satovima biologije u osnovnoj školi.
moji doma baš ne žele prihvatiti da se ja stvarno bojim. njima je to smiješno i smatraju dječjim strahom. tako da pomisao da bih trebala stručnjaka je po njima apsurdna..
Hipohondrija: prava ili umišljena bolest
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.