Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
izgleda super,ali ako idemo na more,a drži do 10 pranja-onda mi nema nekog smisla...no poslije svakako da.......neka netko napiše cijenu..za onu duljinu za koju je piato,znx
Pred nekoliko mjeseci, na poziv, u moj beauty centar dosla je predstavnica Loreala s namjerom da nam promovira i ponudi taj "čudesan" proizvod. Odabrali smo djevojku s poprilično oštećenom kosom da dotična Lorealova gospođa na njezinoj kosi napravi tretman. Prvo
…prikaži još!rvo što je dotična rekla bilo je to da se djevojka treba hitno ošišati jer ima oštećene vrhove????!!!! Malo neobična primjedba s njezine strane, a tretman tim proizvodom trebao je promptno popraviti stvar na kosi.
Dakle, napravila je tretman (kao ovaj što vidite na fotkama), a rezultat je bio sljedeći: kosa kao spužva koja se jako teško fenirala. Naravno da smo proizvod kulturno odbili jer nas zanima kvaliteta, a ne ime.
Lijepi pozdrav
hmmm pa zvucalo je zanimljivo, ali evo ovaj komentar od venice me malo obeshrabrio...e sad, mozda tretman ne djeluje na totalno unistenoj kosi (sto je i logicno)...sto ne znaci da umjereno ostecenoj i isusenoj kosi ne bi mogao pomoci...ne znam...ali
…prikaži još! ako je cijena ista ili slicna tzv.brazilskom feniranju, onda mislim da se vise isplati otici na potonje!
lijepi pozdrav ;)
Fileri - spas za oštećenu kosu
Komentari 7
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.