Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga kika, evo što kaže nutricionistica Mirja Jošić: ''Idealno bi bilo za vrijeme ispitnih rokova držati se ustaljenog ritma života odnosno pridržavati se uravnotežene prehrane i dobro se naspavati. A u situacijama kada je to teško postići, u svrhu podizanja
…prikaži još!anja razine energije i koncentracije mogu nam poslužiti određeni zdravi trikovi. Kratkotrajna tjelesna aktivnost primjerice brzo hodanje na zraku potiče proizvodnju endorfina i serotonina, molekula koje podižu energiju, ali i raspoloženje.
Zeleni i crni čaj poput kave sadrže kofein, ali u manjoj količini te osim što podižu budnost, sadrže antioksidanse koji uvelike doprinose zdravlju. Šalica crnog čaja zaslađena žličicom meda s malo mlijeka ili zeleni čaj u kombinaciji s mentom predstavljaju ukusne i prihvatljive zamjene energetskih pića.
Za bolju koncentraciju poslužit će orašasti plodovi koji obiluju korisnim masnim kiselinama te crna čokolada sa što višim sadržajem kakaa.''
Nadam se da smo ti pomogli :)
Zanimljiv clanak pogotovo za mene zato sto sam studentica i moj zivot bez red bulla je nezamisliv , bar 4 dana prije ispita XD Jednostavno ne znam cime da ga zamjenim??? Kavu ne mogu jer je ne volim i pocnem
…prikaži još!em od nje povracati, a kad njega popijem nije da ne spavam jer spavam, ali mogu se dignuti u sred noći nakon par sati spavanja i nastaviti bez problema sa ucenjem.
Sto bi bilo "dostojna" zamjena za to?
Energetski napitci - za i protiv
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.