Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovi jelovnici mi se čine kao jelovnici jednog potpuno običnog čovjeka . Ne vidim neke posebne dijete . Jedino što joj je uskraćeno su slatkiši . A toga se treba odreći ako se želi smršaviti . Iako mislim da nije
…prikaži još! dobro niti sa slatkišima prestati potpuno . Npr. 3 kockice čokolade ujedno ne deblja gotovo ništa , a čovjekova želja za slatkim nije uskraćena , nego samo mrvicu manja .
I dalje navijam i bodrim Enu, gledam jelovnik i vidim fino će ona papati. Meni se osobno to čini malo previše za jedan dan, ne znam dal bi to mogla i probaviti ali dobro, vi znate :) Raspitivala sam se
…prikaži još!se za taj Nova Diet shake, ima u ljekarnama, dal on može biti zamjena za večeru ??
ja i moj dragi smo krenli na dijetu tj.krenuli smo jesti prema ovim uputama i jelovnicima sa zdrave krave,ponekad malo prilagodimo i promjenimo povrće prema onome što je dostupnije i jeftinije...ali isto tako zaključili smo da ima puno kruha i
…prikaži još! uz meso i krumpir i uz variva i uz salate,što ja osobno inaće ne jedem,tako da mislim da unosimo i više kruha nego što bi unijeli da nismo na dijeti :/
što se tiče količine to idemo odokativnom metodom i nešto malo što znam iz nekih knjiga o pravilnoj prehrani...ali isto tako me zanima u koje vrijeme treba staviti 1.obrok u danu,kako bi po njemu mogla složiti sve drugo...naime mi 1.obrok imamo u 9.30h,zadnji oko 19.30h i to mi se sve čini prenatrpano,tako da večernji zalogajčić vrlo često preskočimo...
bilo bi lijepo da netko od vaših nutricionista napravi neki dobar članak o rasporedu obroka u danu i količini namirnica za jedan obrok,zajedno s dobrim i lošim kombinacijama namirnica,jer kad mi laici pokušamo izmješati vaše jelovnike,vjerojatno sve gubi smisao...
hvala :)
Enin dijetni jelovnik 1.tjedan
Komentari 7
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.