Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
To sve ovisi o konstituciji tijela i kome što odgovara. Ja sam uzela jednog "certificiranog trenera" kojem sam nažalost vjerovala na riječ i s njim u teretani radila treninge snage, pola vremena nije ni gledao da li pravilno radim i
…prikaži još! naravno da sam ukočila leđa, pa ti maži sad davorka acuraflex kremu. Više mi acuraflex pomogao ne TRENER!!!! ugl na kraju se ispostavilo da utezi definitivno nisu za mene radi mojih zglobova nego sam se našla u kardiu, tj lagano trčanje, vožnja biciklom, plivanje...
Kardio ili trening snage: Što je bolje za mršavljenje?
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.