Komentari 14

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    giana
    wiiiiiiiiiiiiii hvala kravici :-)
  • Default avatar -
    inas
    da li je dobitnica kristina španić - to sam ja ili baš šipanić
  • Default avatar -
    Nanji
    i ja sam dobitnica, vrlo sam sretna, ali nije mi jasno jer u pravilima nagradne igre piše da moramo u Zagrebu podići dar. Ja nisam iz Zagreba, iz Osijeka sam pa me zanima da li poklone (knjiga) šalju poštom. Hvala
  • Default avatar -
    inas
    hvala na odgovoru. Da li jedna osoba može osvojiti više darova? osvojila sam knjigu, da li mogu igrati i dalje?
  • Default avatar -
    cosmo_as_style
    super su vam ovi oblici darivanja i igara, jako mi se sviđa, samo nastavite tako.... zahvaljujem na poklonu :))
    Zdrava__Krava
    Draga Kristina, dobitnica je iz Nove Gradiške, pa ako se prepoznaješ u opisu vjerojatno je došlo do pogreške :) Također, svi dobitnici će biti kontaktirani i putem telefona. Što se tiče darova koji idu izvan Zagreba, oni će biti poslani …prikaži još!
    Zeljka10
    Hvala na poklonu!!! jako sam sretnaaaa!
  • Default avatar -
    nemrak
    Poklon je stigao danas, zahvaljujem Vam od srca. Želim Vam svima sretnu Novu godinu.
  • Default avatar -
    inas
    da li je dobitnica kristina španić - to sam ja ili baš šipanić
  • Default avatar -
    Nanji
    hvala na odgovoru.
    lara2803
    Poklon je stigao, puno hvala, zaista ste brzi. Svima vama želim sretan i blagoslovljen Božić
  • Default avatar -
    inas
    o, pa to je gotovo... hvala.
    fawlty
    hvaaalaaa! :)
  • Default avatar -
    matomata
    razočaran, a vidim da su neki dobili više nagrada...............RAZOČARAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.