Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ja sam do sad mislila da ste vi ozbiljan portal ali sad ste mi ubacili popriličnu sumnju s ovim člankom. prije nego počnete nešto komentirati bilo bi dobro da provjerite što komentirate a ne da iznosite polovne informacije. sve dijete
…prikaži još!te su nezdrave i to nam je svima jasno ali baš me zanima od kuda vam informacija da se Dukan dijeta temelji na strogoj kontroli obroka i kalorija? Kalorije u toj dijeti se uopće ne broje, može se jesti kada god ste gladni. dijeta se temelji na proteinima ali unosi se i povrće.
kako se možemo osloniti na vaše informacije kad baratate sa poluinformacijama :(
Dijete koje treba izbjegavati
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.