Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
If you ask me, Escherichia coli je najbolje sta se moglo desiti svima onima koji su na dijetnoj prehrani ovo ljeto, ja osobno se osijecam kao u raju, kvalitetno i domaće svježe povrće nikad nije bilo pristupačnije, cijene su srozane
…prikaži još! gotovo na nulu, zao mi je proizvođača al' iz moje perspektive mogu samo reci 10Q Escherichia coli ;) ili da pojednostavim, ne daj se pokolebat Marina Escherichia nema ama bas nikakve veze sa povrcem koju mozes naci kod nas!
Dijeta u doba Escherichije Coli
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.