Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hahaha Zakon čitam ja ovaj članak i baš me zabavio, Vaša nutricionistica je u pravu baš je ''zabavno štivo'' Iako ja već godinama ne jedem voće i sigurna sam da mi je to razlog manjka željeza u krvi... Kravice zabavila
…prikaži još!avila sam se, hvala!
Dakle, uz dijetu je Tim Ferris preporučio dodatno uzimanje kalcija, magnezija i kalija kako bi šteta bila minimalna. Isprobala sam ju i odlična je. Raznolika prehrana je bitna, ali ova dijeta i tako ne bi smjela trajati duže od mjesec
…prikaži još! dana (u kojih bi se izgubilo 10 kg). To je jedina zamjerka: predrastičan gubitak težine.. Na dijeti sam oko 2 tjedna i onda napravim 2 tjedna pauze tijekom kojih jedem sve i svašta kako ne bih dovela tijelo u stanje deficita nekih bitnih vitamina, minerala i sl. Uglavnom, ako se ova dijeta vremenski ograniči, nema nikakvih posljedica, a efekt je odličan. Svakako ju preporučujem!
Dijeta "Četverosatno tijelo"
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.