Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ideja je dobra,ja sam osobno isprobala takvu vrstu dijete.S time mislim na obroke svaka 3h, ne vrstu hrane koja je ovdje predložena.Naišla sam na internetu na takvu vrstu dijete i probala,ubrza vam metabolizam,samo,pazite koliko kalorija unosite, više obroka, ali količina
…prikaži još! hrane puno manja nego kod uobiajenih obroka,Brzo se naviknete na manje pporcije :)
Ako moze neko od vas da mi da neke dobre savete,sta bi bilo najbolje da jedem..Ja nemam granicu u jelu,to je najgore.Sama ne znam da odredim sebi jelovnik..Hvala! :)
slažem se da je jelovnik loše sastavljen, a i ne bih ovo nazvala dijetom, jer je to zapravo normalna, zdrava pravilna prehrana..3 glavan obroka + 2 međuobroka raspoređena svaka 3-4 sata kako bi se održavala razina šećera u krvi i
…prikaži još! kako ne bi došlo do prejedanja nakon dugo sati bez hrane..
Bavim se sportom i pazim na prehranu ali moram priznati gori jelovnik još nisam vidjela. Voćni muffin za doručak?? Čips i žele bomboni za obrok? Za doručak bi pedložila zobene pahuljice (ne musli) s jogurtom ili mlijekom. Slobodno se mogu
…prikaži još!e mogu dodati bademi, suhog voća..
Obrok, umjesto junka, ne moram ni reći da ima puno kvalitetnijih namernica i obroka.
moram priznati ,čitajući primjer jelovnika,ja se zgrozila i nasmijala.tipično američki,ne znaju bez junka ,slatkiša i muffina.ne,hvala...sam nek oni trpaju smeće u sebe,ja neću ,pa makar i ne smršavila
njima je čips od krumpira naš pomfri a žele bombone bi po meni trebalo zakonom zabraniti. meni se čini ok dijeta iako ja nebi išla na nju jer mi se neda brojati kalorije i večera mi je preteška prema ovom
…prikaži još!om primjeru jelovnika. sve u svemu kao što vjeverica dolje kaže tipično američki :)
Osobno, obožavam ou dijetu. Na njoj sam sada 2,5 mjeseca (znači 10 tjedana) i skinula sam oko 10 kg. Metabolizam ne samo da se ubrzao, nego je fenomenalan, jer nemam ni novaca ni vremena za vježbanje, a kilogrami polako odlaze.
…prikaži još! Doduše, nezaposlena sam, pa si mogu kombinirati obroke, ali ne brojim kalorije, samo jedem manju količinu za ručak i ne jedem čokoladu, osim u obliku mueslija ili energetskih pločica kad sam u gradu u vrijeme obroka.
Tko god treba skinuti kilograme, preporučujem da zaboravi na sve one praške i tablete - prepustite se ovome i znajte da će vam zdravlje biti 100 % popravljeno.
Dijeta 3 sata
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.