Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poštovani! Molila bih Vas da javite kad će biti dobitnici obaviješteni jer moje ime je na popisu, a nisam dobila potvrdu na gmail: sandaradikovi5@gmail.com ( Sanda Radiković)
Hvala i srdačan pozdrav
Pozdrav! Ja sam jedna od dobitnica BIPA nagradne igre (Sandra Radiković) i dobila sam Vaš mail kao potvrdu, ali još ništa od poklona, iako vidim da ste objavili članak o dobitnici iz Varaždina koja je već podigla poklon paket. U
…prikaži još!. U mom mailu piše da ću dobiti poklon na adresu koju sam navela, ali ne navodi se u kojem roku. Odlučuje li o tome BIPA ili Vi kao organizator igre? Pozdrav od Sandre
Darujemo te za Dan žena!
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.