Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.
Meni je ovo jedina dijeta s kojom sam uspjela smršaviti (9 kg) s tim da se nisam baš tako strogo pridržavala. S obzirom da ne pijem crnu kavu, doručak je bio ili zeleni čaj ili šalica mlijeka s jednim tostom.
…prikaži još! Onaj dan kad piše svježe cijeđeni sok, ja sam pravila smoothije od različitog voća. I vrlo često sam ono što piše za večeru jela za ručak i obrnuto jer mi je meso navečer bilo preteško.
Teško je, ali meni definitivno funkcionira. I da, nisu se kile vratile kad sam počela jesti normalno.
Meni je ovo katastrofa.. večere nejveće a doručak gotovo nikakav i nehranjiv... ne bi izdržala cijeli dan letanja i stresa sa ovakvim doručkom i ručkom i onda se navečer šopala... totalno krivo...
Danska dijeta traje 13 dana i obećava veliki gubitak kilograma
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.