Meni je ovo jedina dijeta s kojom sam uspjela smršaviti (9 kg) s tim da se nisam baš tako strogo pridržavala. S obzirom da ne pijem crnu kavu, doručak je bio ili zeleni čaj ili šalica mlijeka s jednim tostom. Onaj dan kad piše svježe cijeđeni sok, ja sam pravila smoothije od različitog voća. I vrlo često sam ono što piše za večeru jela za ručak i obrnuto jer mi je meso navečer bilo preteško.
Teško je, ali meni definitivno funkcionira. I da, nisu se kile vratile kad sam počela jesti normalno.
Meni je ovo katastrofa.. večere nejveće a doručak gotovo nikakav i nehranjiv... ne bi izdržala cijeli dan letanja i stresa sa ovakvim doručkom i ručkom i onda se navečer šopala... totalno krivo...
Ne razumem Za ovo Kriska sunke Jel to sa hlebom ili jedan Komad bez hleba
Jelovnik 4. dan: kocka šećera 7g = 28 kcal, tost 10g = 40 kcal, litra soka = 440 kcal, 2 dl jogurta = 124 kcal, mrkva = 12 kcal, jaje = 80 kcal, 25 g mladog sira = 20 kcal, kada sve zbrojim ispadne 744 kcal. Negdje je pisalo da se radi o dijeti od 600 kcal dnevno?!
Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji