Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Joj meni pa nikakva filozofija....uopće ne razumijem zašto je to teško....još su mi najbolji oni koji bi par kila pali pa ne mogu...a ovi preko deset to rješe bez problema....moj tata je u dva mjeseca pao 14 kg...i sad sam
…prikaži još! i ja krenula...u mjesec dana sam pala 5 kg...i samo nastavljam....samo izbacite ono što jako deblja....uglavnom ugljikohidrati....kruh i sve slatko obavezno! a onda krumpir, tjesteninu...i tako...Ovo ne traba gledati kao na neki misterij. Jer i nije! Naravno sve treba jesti inače...pa tako u životu ove prve dvije stvari treba vrlo dozirati. Sjetiš se samo riječi ulaz-izlaz. Koliko si unio kalorija minimalno toliko i potroši. Ako želiš više smršavjeti potroši više od unesenog. Preeejednostavno. Sretno! ;)
hehe sanja ti si vjerojatno nova ovdje :) radi se programu mršavljenja koje zdrava krava provodi sa cijelim timom striučnjaka! Evo možeš cijelu priču pogledati na http://zdravakrava.24sata.hr/rubrika/2/dijeta-vitalnost/mrsavimo-zajedno-2/
Zašto i mi ,pritom mislim na nas obične ljude ,ne bi dobili priliku da uđemo u jedan takav program mršavljenja...jer za takvo što ionako nemamo sredstava...vjerujem da se sa mnom slaže većina naših čitatelja...poz
Hvala Marbil, i sama sam kasnije vidjela da sam prerano postavila pitanje. Kada sam kasnije pregledala cijelu stranicu, sve mi je bilo jasno. U svakom slucaju hvala i pozzzzzz
super!12 kg bez gladi.bravo!cestitam!ima stranica di se mozete sami informirati kako do zeljene tjelesne tezine.stranica je super!povirite je 5 min i dosta toga cete nauciti.kad je povirite posaljite dojmove.:-)
sirimo dobar osjecaj!:-)
www.natocoach.webs.com
upisite skroooz gore u www.
pozz.
Ah "nevjerovatnih" 12 kg u 2 mjeseca??!! I još "premašio" sva očekivanja nutricionista!! Ma daj Roberte i sa tim se još hvališ??! Ja sam smršavio u 2 mjeseca 25 kg, sa 105 na sadašnjih 80 kg!! 42 su mi godine..
…prikaži još! mi godine..
Šta li sam ja "premašio", čija očekivanja i jesam li "nevjerovatan" ili ne!
Napominjem da isto nisam bio gladan!!
Nikakve specijalne dijete nisam imao, nikakve pomoći stručnjaka, niti bilo kakve savjete sa Interneta, jednostavno sam slušao svoje tijelo, svoje potrebe i odredio svoje dnevne prioritete!
Pozdrav svima...
Bez gladi smršavio 12 kilograma
Komentari 11
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.