Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Baklava je prefina slastica koja ima svoju posebnu draž i ono nešto što ju čini drugačijom od drugih. Moj tata inače radi najfiniju baklavu jer je ona njegova nacionalna slastica. Inače ne priznajem baklavu napravljenu od kora za savijaču, to
…prikaži još!o se baš i ne može nazvati pravom baklavom. Za baklavu se sve radi domaće od tijesta do sirupa.
Uistinu je pravi izazov, dosta treba truda oko kora i same baklave, ali kada je gotova i kada se počne jesti sav napor se zaboravi i ima se u čemu s velikim guštom uživati. Želim Vam puno sreće kod pravljenja
…prikaži još! baklave i da Vam kore uspiju kao i cijela baklava.
Da nedostatak vremena nam je uvijek problem tako da razumijem da je nekada bolje posegnuti za gotovim korama. Kada tata priprema baklavu posveti joj gotovo cijelo poslijepodne da bi ju napravio kako treba, ali srećom ima vremena pa može. Danas
…prikaži još! izdvojiti cijelo poslijepodne za pripremanje jedne slastice je mnogima od nas luksuz. U svakom slučaju kore s tržnice od poznatih teta su svakako bolje od kupovnih kora iz trgovine ( imala sam priliku jednom probati baklavu s takvim korama i bila je jako mljackava ).
Stvarno je luksuz izdbojiti toliko vremena pogotovo uz fakultet i druge obveze. Sljedecu baklavu koju cu raditi definitvno cu raditi od mojih domacih kora, jer smatram pravim izazovom napraviti domace kore :)))
Baklava s pistacijama
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.