Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pridruzujem se čestitkama i molila bih malo objašnjenje. Na slici 1 Andrea ima 85 kg a na slici 2. bi trebala imati 8 kg manje odnosno 77 kg. Ja sam iste visine kao i Andrea imam 67 kg i izgledam
…prikaži još! mnogo jače a nosim konfekcijski br 42.
zar je moguće da visinom od 174 i 77 kg moze ući u konfekcijski br 40?
Čestitke!
Mene zanim može li se kako prijaviti za sudjelovanje? Imam popriličan višak kilograma i trenutno ograničenje tjelesne aktivnosti (operacija).
draga tatanija sve je mogoce jer nismo svi gradom tijela isti ni jacinom kostiju :) a andre je visoka 174 i imala je na slici 1. 85kg. sto nitko nebi rekao ja bi joj dala 75kg.a na 2.slici kad je
…prikaži još! zmrsavila 60kg... sto znaci da ima drugaciju gradu tijela od tvoje i jacinu kosti :)))
Andrea je smršavila 8 kilograma!
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.