Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
draga ana rasplakala si me :) (ali suze radosnice )drago mi je da ti se ostvario san to je ujedno san svih nas koji imamo problema s dioptrijom a i s novcanikom,jer uza sve ove super popuste i svu kalkulaciju
…prikaži još! nemozemo sebi to priustiti....ti si mlada i cijeli zivot je pred tobom uzivaj u bistrijem pogledu na svijet jos jednom ti cestitam :)
Ajde da se i ja javim, da ne bude da je ta operacija savršena bez velikih rizika, bar se to tako reklamira. Uglavnom i ja sam operiran sve to, samo ja sad jedva vozim u sumrak i navečer, manja oštrina.
…prikaži još! Sad kad sam to osjetio na vlastitoj koži, smatram da ta procedura nosi zaista rizike, veće od reklamiranih, reklo bi se ljudi radi svojih kompleksa i željom za instant fixom svoga vida idu u popriličan rizik za napraviti si još gore nego prije. Mislim dati nekome da ti reže oči nije mala stvar. Pa eto, isto sam bio kandidat, samo sa suprotnim rezultatom, da ne bi ispalo da sam ja jedini, našao sam i druge sa istog dana operacije sa problemima, ljudi bi zaista ovo trebali prestati reklamirati tako jednostavno, 10min? Naravno kako da ne, procedura je 10min, 6 mjeseci treba da se u oku sve posloži, a sudeći po nekim izjavama nekima ostaju trajne komplikacije koje ne riješavaju nijedne naočale.
Clinical trials for LASIK demonstrates that six months after LASIK eye surgery, 19.3% have Night vision problem, Night Glare, Halos and Night-driving problems
http://www.lasikreviews.co.uk/lasik-complications-night-driving.htm
20% nije mali broj za nešta kao što su naše jedine oči.
Naravno, drago mi je da je Ani sve prošlo savršeno kako tvrdi, ali nije svima prošlo savršeno, ne znam da li je to priroda te procedure, ili određene klinike ne biraju pažljivo svoje pacijente i idu na sigurno radi smanjena komplikacija.
Ana je u 10 minuta vratila savršen vid
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.