Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
super je što se trudi, ali ja ne bih nazvala vegetarijanstvo dijetom. vegetarijanstvo je stil života. dakako da pomaže u skidanju suvišnih kilograma i poboljšanju sveopćeg zdravlja organizma. vegetarijanka sam već 9 godina i nikad nisam imala problema s težinom.
…prikaži još! imala sam koju kilicu viška ali nikad mi BMI nije prešao 24.5..
nikada nisam previše voljela jesti meso, pa sam prije točno 2 godine izbacila iz prehrane, ali mliječne proizvode i ribu jedem, i uz pomoć orbitreka i planinarenja konačno "otišlo" 11 kg... ako Adele mršavi zbog zdravlja (kao što sam i
…prikaži još! ja) želim joj puno uspjeha - samo neka ne pretjera...
Moram priznat da volim meso, al kad dođu ove vručine onda ga počmem izbjegavati... Juhice, riba i nešto lagano. Nisam sklona dijetama al kad skužim koji kilogram viška izbacim kruh i bijeli šećer, nekad tjesteninu i to je to. Adele
…prikaži još!le svaka čast što se počela brinut za svoje zdravlje!
Adele mršavi uz vegetarijansku dijetu
Komentari 7
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.