Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ova dijeta zvuči poprilično kao preporučljiv način života e za svakoga samo što za održavanje postignute forme je potrebno više ugljikohidrata da se metabolizam nebi trajno narušio. inače kao dijeta je vrlo učinkovita i najzdravija.
Pozdrav.Drago mi je kada čujem da je netko uspio skinuti kilograme,jer sam i sama ta koja se bori s kg.Počela sam raditi na sebi več puna 2 mjesca trčim.Na početku je to bio horor,teško,želja za odustajanjem,ma što če to meni,ali
…prikaži još! kada sam počela primječivati da se tijelo mijenja,da ljudi oko mene primječuju veliku razliku,nema više tog odustajanja.U 2 mjeseca pretrčala sam 150 km,izgubila 19000 kalorija,osječam se super,i preporučila bih svakome.Nisam voljela trčanje to mi je bilo monotono,bezveze,ali sada nakon rezultata ne mogu ga se otresi,zato cure u napad ima još dugo do ljeta......
Eh, za Vigicu znam što se dogodilo - "klik" u glavi - prebačena sklopka, s položaja "debljam se" u položaj "mršavim" ... Dogodi se ponekad slučajno, ponekom to uz trud u osnovnom dijetnom režimu uspije s namjerom, ali ljudi rijetko
…prikaži još!ko shvate da se zapravo samo promijenio STAV, a sve drugo je tek support tog stava ...
Klik u glavi, meni osobno u par navrata tijekom mog života sad već duljeg od pola staljeća, omogućio i drastične gubitke težine. U jednom navratu nakon trećeg djeteta u pola godine oko 50 kilograma, uz sačuvano savršeno zdravlje.
Ja se ovako hranim vec godinu dana i vjezbam 3x sedmično i tako održajem kilažu super je ta dijeta a normalno da nema trbušnjaka bez znoja ali nema ni trbušnjaka ako vježbaš a ne hraniš se zdravo.
Molim vas neko pojašnjenje,naime,smršavila sam u kratkom vremenu preko 20 kg,a nisam bila na dijeti,na neki način sam promjenila način prehrane,napominjem da nisam bolesna,jer mi je krvna slika nakon gubitka kg postala savršena,nakon par mjeseci sam dobila 2-3 kg,no,još mi
…prikaži još! nije jasno što se desilo u organizmu da su se kologrami tako istopili.......
Vigica bravo!!! Nije ni meni jasno kako si to uspjela :-) pa ako bi to mogla malo podrobnije pojasniti - ne biti na dijeti a smrsaviti 20 kg, uz promjenu prehrane morala si se baviti nekom aktivnosti? zahvaljujem
pločice bez vježbanja??? sve ove dijete i kojekakvi čudotvorni napitci, juhice samo su zavaravanje... trebamo samo slušali svoje tijelo i zadovoljavati njegove potrebe...
svijetlanah88, počni sa zelenim čajem. ali moraš znati da nije čaj taj koji će ti omogućiti vitku liniju ako ti i dalje ustraješ u svojim lošim navikama po debljinu.
Nekako me zbunjuju ovih 6. obroka, nekako po meni logicnije je kada nam organizam osjeti glad da torosi ove "naslage sala - rezerve", kada bi covjek stalno jeo, zar se nebi debljao?
Za čvrste trbušne treba raditi trbušne vježbe,to je bar jasno svakome.A što se tiče ove prehrane, mislim da je dobra.I ja se tako hranim ( osim što ne jedem maslac od kikirikija).
ja sam izbacila samo kruh iz prehrane i ne jedem poslije 18 sati ( pomalo vježbam - točnije kada mi se da)
trbušnjake još nemam, ali 6 kg sam skinula u mjesec dana.
Dijeta za čvrste trbušne mišiće
Komentari 18
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.