Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sretna sam što ovdje dijelim svoje svjedočanstvo, ja sam brenda i odavno sam u braku, sretna sam sa svojim brakom, sve do četvrte godine našeg braka, kada je moj muž počeo slušati tračeve da nisam vjeran našem bračne zavjete, pokušao
…prikaži još! sam mu objasniti da je to sve laž, ali izgubio je ljubav, povjerenje i povjerenje u mene. Tako smo postali nagonski parovi, a potom ispunjeni za razvod, kasnije smo se razdvojili. Dvije godine našeg razvoda, pokušao sam živjeti normalan život, ali nisam mogao, pa sa
5 prirodnih preporuka za smirenje sindroma iritabilnog crijeva
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.