5 prirodnih preporuka za smirenje sindroma iritabilnog crijeva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    brenda8
    08. Siječanj 2020. 23:27

Sretna sam što ovdje dijelim svoje svjedočanstvo, ja sam brenda i odavno sam u braku, sretna sam sa svojim brakom, sve do četvrte godine našeg braka, kada je moj muž počeo slušati tračeve da nisam vjeran našem bračne zavjete, pokušao sam mu objasniti da je to sve laž, ali izgubio je ljubav, povjerenje i povjerenje u mene. Tako smo postali nagonski parovi, a potom ispunjeni za razvod, kasnije smo se razdvojili. Dvije godine našeg razvoda, pokušao sam živjeti normalan život, ali nisam mogao, pa sa

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani