Želim mršaviti bez izgladnjivanja!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mariica
    mariica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

    tako sam i ja patila u tvojim godinama.takvo razmišljanje imaju anorksičarke i trebala bi poradit više na svom psihičkom zdravlju.kad se psihički uravnotežiš nećeš se ni debljat ni mršavit nego ćeš bit jednostavno zadovoljna sobom.shvatit ćeš da ima puno bitnijih stvari u životu.
    sretno....

  • Avatar vanjakorac
    vanjakorac
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

    Dr. jako mi se dopada Vas clanak,i ja imam isti problem ali sve ovo praktikujem ali pogresno. Mozete li dati primer jelovnika jer ja jedem na svaka 3 sata ali i posle jela sam i dalje gladna. Mozete li mi pomoci? Unapred hvala. Vanja

  • Avatar dipl_ing_mirna_trumbetas
    dipl_ing_mirna_trumbetas
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

    Evo primjera:

    DORUČAK: Ražene pahuljice s voćem - 60 g raženih pahuljica, 2,5 šalice vode, morska sol po želji, 2 dl mlijeka, 10 g grožđica, 10 g brusnica, 8 g oraha ili badema

    U kipuću posoljenu vodu dodajte ražene pahuljice i kuhajte 5 min dok ne zakipi. Miješajte. Dodajte cimet, brusnice i bademe. Pustite da odstoji 5 min. Prije jela dodajte mlijeko i sezonsko voće (borovnice, maline, grožđice, brusnice, bademe, orahe).

    Međuobrok: Sezonsko voće (1 komad) ili 8 badema i šaka brusnica ili 1 dcl jogurta i šaka lanenih sjemenki

    RUČAK: 80 g kukuruza iz konzerve, 30 g avokado, 100 g rajčica, 10 g ili 1 jušna žlica maslinova ulja, preljev (limunov sok, nasjeckani korijandar, morska sol i papar) pomiješati sve sastojke i dodati preljev, 60 g svježeg sira

    Međuobrok: Mozzarele 30 g, kruh 30 g, voćka

    VEČERA: zeleni grašak 100 g, riža 20 g (u sirovom stanju), ulje (20 g ili 2 jušne žlice), sjeckani peršin, pileći file 60 g, sezonska salata.

    Rižu pirjati na ulju. Kuhani grašak pomiješati s rižom. Dodati 4 dl mlake vode i žlica sjeckanog peršina. Poklopite i pecite u pećnici na temperaturi od 180 do 200*C oko 30 min. Tavicu s metalnom drškom zagrijati na najgornjem dijelu pećnice 10 min, te nakon toga staviti pileći file, blago posoljen i popapren na zagrijanu tavicu i peći 7 min bez ulja.

  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

    Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

    Odustani