Žalosno ali nitko nije spomenuo, da statini pouzročajo najprije samo bolove u mišičima a kasnije poslije dužeg vremena i oštečenje mišiča. Pišem iz svojih iskustava. Sad mi je doktorica rekla, da sumi da imam bolest fibromialgiju, sad nakon nekoliko godina uzimanja Coupet 20 mg sam od statina dobila fibromialgijo. Bolovi u mišičima su se najprije pojavili u leđima, onda u mišičima oko laktova i koljena, stegnima, sada i u vratu, glavu više ne mogu okretati ni levo ni desno. Ujutro teško ustanem iz kreveta ako sjedim 5-10 minuta teško ustanem. Imam osjećaj da ću kroz godinu dvije završiti u invalidskim kolicima. Upozoravala sam doktoricu od samog početka, čim su se pojavili prvi bolovi u mišićima, poslije 2-3 mjseca uzimanja Coupeta (2016 godine). Sad je to već 10 godina. Bolovi su sad u svim mišićima tijela, narastišća mišića su upaljena, na laktovima epikondilitis..... Na koncu mi doktorica za rješenje mojih tegoba prepiše lijek "protiv bolova" DULSEVIO 60 mg. U uputstvu tega lijeka piše za nuspojave da uzrokuje mišične bolove. Nisam više normalna i ne znam više šta da radim. Može li mi netko pametan nešto savjetovati?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji