Završila druga sezona 'Mršavimo zajedno'

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    edi
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:53

zašto nema neke emisije kako se udebljati....mislim da nisam jedina koja bi to htjela....

suncy

helouu swima cestitke Robertu i Sasi sto su imali toliko volje i uspjeli smrsaviti i ja bi voljela tako ali samo pod necijom stegom jer sama nikako da se odlucim na taj teski korak , i da li postoji mogucnost da se i ja prijavim u emisiju jer jedino bi tako uspjela doci do zeljene tezine , hvala......

sanjin003

isto sve čestitke,sad samo ne odustajte i nastavite tim putem;najteže je krenuti,a kad te stvari postanu rutina...-puno je lakše

Scarlet_Letter

Kako se prijaviti za akciju? Ja bih probala postati kandidat :)

• Default avatar -
    Ipe

Slažem se sa sanjin003.Najteže je početi.A poslije ti to postane jedna od navika.Svaka čestitka robertu i saši na rezulatima. (:

• Default avatar -
    Marta85

Gdje se prijavljuje za ovu akciju Mršsavimo zajedno? I ja bih se prijavila... :)

• Default avatar -
    hrvojka100

da li upit o kalorijama određenih namirnica govore o 100g određenih namirnica

nataniel

treba razlikovati dijetu od gladovanja.
    diet znaci jesti 5 manjih uravnotezenih obroka dnevno.
    kod nas dijeta znaci gladovanje.
    da biste shvatili savjet JEDI PA CES SMRSAVITI otidite na ovu stranicu i pogledajte praksu.
    http://natocoach.webs.com/
    ne treba puno vjezbati.:-)
    ima takoder i savjet kako se udebljati pravilno bez sala.:-)

kad pogledate stranicu posaljite mi dojmove.:-)
    pozz.

nataniel
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

edi poviri i ti stranicu.ja sam se udebljao 8 kg.ovo nije za mrsavljenje.
    pogledaj stranicu pa mi javi dojmove.
    poz.:-)

sanjin003
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

iliiiiii;promijenimo stil prehrane umjesto da se doživotno vežemo uz konzumaciju nekog skupog praška :)

p.s.
    nataniel di su ti u shakeu npr.vlakna koja će nas držati sitima i opčenito su važna za naše zdravlje.ah da nema ih;ali mili bože,imate vi zato i još jedan skupi proizvod vlakne u tabletima.zašto pojest jeftini tanjur zobenih kada možemo umjesto toga kupiti nešta skupo da drugi što više profitiraju a mi se istrošimo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani