Ja uvijek kada legnem na lijevu stranu imam vrtoglavicu vec dvije godine. U pocetku se ona i povlacila ako bi bila fizicki aktivnija. Sada vozim biciklo bar 4 puta sedmicno i dalje je prisutna. Vadila sam nalaze i kao lose mi je zeljezo pa je to razlog...medjutim ja ne vjerujem, jer prosli mjesec sam opet vadila krv i zeljezo mi je 9,2 a ja i dalje imam vrtoglavicu kada legnem na lijevu stranu. Da se obratim nekom doktoru ili... Hvala.
Draga Tina, mislim da bi se svakako trebala obratiti liječniku opće prakse te napraviti dodatne pretrage po njegovoj preporuci.
Mene zanima da li postoji kakav lijek koji se moze uzesti u lijekarni bez recepta a koji mi moze ublaziti vertigo ili uciniti da potpuno nestane kada se pojavi. Vec nekoliko godina patim od toga, dakle vrtoglavica, zanosenje u hodu na lijevu stranu, mucnine. I to zbog poremecaja u unutarnjem uhu-otoskreloza-ali pocetak, nije jos toliko uznapredovala, jos uvijek relativno dobro cujem. I da li je stvarno istina da visoke temepratura i izlozenost suncu uzrokuje cesci vertigo jer ja evo ovo ljeto radim na suncu i vertigo nikako da prestane. Da dam otkaz?
Lijep pozdrav i puno hvala!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji