Velika novogodišnja nagradna igra!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    vesko
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Važno je ostati dosljedan donekle zdravon načinu mišljenja i življenja , biti umjeren na svim poljima života ; kako prehrane tako i trošenja financijski i emocionalno u ovom našem nezdravom i nesigurnom društvenom okruženju.
    Jedino što želim da budem zdrava da mogu svojoj djeci omogućiti dobro obrazovanje - da postanu dobri ljudi , jer je uspjeh ionako nestalan i prolazan.

• Default avatar -
    bambi22

sretno svima, super nagrade

• Default avatar -
    cmoksi1803

Svaka vam cast na pripremljenoj nagradnoj igri. Hvala Vam za sve teme o kojima pisete tokom godine!

• Default avatar -
    cmoksi1803

Svaka cas na pripremljeoj nagradnoj igri i na brojnim clancima o kojima pisete tokom godine, vjerujem da ste pomogli brojnim ljudima!

• Default avatar -
    DJEVOJKA

OVO SU NAGRADE KOJE STVARNO TREBA POŽELJETE SVE SU DOBRE I HVALE VRIJEDNE !SVAKA VAM ČAST I SVE NAJBOLJE U NOVOJ 2014.GODINI JER BRINETE ZA NAS.

• Default avatar -
    mirelabirkic

VELIKO HVALA ZA SVAKI SAVJET,ZA SVU VASU BRIGU O NAMA,ZA SVE VAŠE FENOMENALNE NAGRADE!SRETNA NOVA 2014!

sarafina

pratim vaš rad i sviđa mi se jako,samo nastavite....nogim ljudima sav vaš trud puno znači...

• Default avatar -
    kuharica_mara

odlične nagrade! svako dobro zdravoj kravi u novoj godini!

• Default avatar -
    kika1963

Svaka čast na ljepim člancima,super ste.Puno dobrih vibracija u 2014. godini.

• Default avatar -
    dboz172

kad i gdje ce biti objavljeni dobitnici?

Zdrava__Krava

Draga dboz172, upravo smo u procesu odabira dobitnika i objavit ćemo ih ili danas ili sutra ujutro u članku. Pozdrav od Zdrave Krave

• Default avatar -
    pa3sha

Lijepo, objavili ste dobitnike, i znam da je sve po pravilima, ali ipak... zar jedna osoba stvarno treba biti izvučena za 2 nagrade... ?

• Default avatar -
    DJEVOJKA

Nema sumnje nagrade su izvućene po pravilima samo mi se čini da vam je dotična gđa. Vrbanec slučajno izvućena dva puta pa provjerite to jer ja znam da ste vi pravedni iako kod nas u lijepoj našoj o pravdi možemo samo sanjati.Lp

Zdrava__Krava

Dragi svi, zaista nam se potkrala nenamjerna pogreška. Hvala što ste nas upozorili. Odabrat ćemo drugu dobitnicu za jednu od nagrada. Pozdrav od Zdrave Krave

• Default avatar -
    lea_m2

Hvala Vam od srca, neopisivo ste me usrećili!!! <3 Zdrava krava obozavam vas!!! <3

• Default avatar -
    cuco

Hvala na nagradi-ODLIČAN početak ,puno uspjeha i dalje i SRETNA NOVA SVIMA,koliko Vas ima!!!! :-)

• Default avatar -
    vana11

čestitke od srca dobitnicima i svima sretna Nova godina

• Default avatar -
    ivanchica6617

Hvala Vam od srca od cijele obitelji! Želimo Vam sve najbolje u 2014. godini pa na dalje, i neka se i Vama ostvare sve želje! :D

• Default avatar -
    PATULJAK1

Hvala na nagradi! Sve najbolje u 2014. redakciji Zdrave krave i svim čitateljima....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani