Svaki od ovih proizvoda bi dobrodošao.Svi su kvalitetni (doduše još nisam ništa isprobala,ali ako bude bilo sreće :),možda i hoću)
ovaj holivudski si želim već duže vrijeme...smo nije baš jeftin..
bilo bi lijepo dobiti dar... lijepo da nas svako malo iznenadite mogućnošću osvajanja poklona...
Gel za kosu je moja svakodnevica,"wet look"je san snova :),ne lepljiv,ne masti kosu.Svi Biopha proizvodi su prirodni i nisu testirani na životinjama,to me jako veseli :)
Predobre nagrade!...skoro će proljeće i ako mi se sreća nasmiješi,poželjela sam Lavare paket :)
odlične su nagrade, svaka čast!
još samo da mi je i osvojiti neku :)
UUU nagrade su super!!!meni bi super došla šećerna pasta za depilaciju pa da muž uživa u extra glatkim nogicama!!!:)
Ma divni ste, baš ste me obradovali.
Želim vam sretan i veseo Dan žena !!!!
Šaljem vam i pusu............
Voli vas Branka..........
Da li samo clanovi stranice iz Hrvatske dolaze u obzir? Ili moze i BIH? Pozdrav
Nikad ništa nisam osvojila na Zdravojkravi, a redovito vas pratim i igram... :-(((
Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.
Da li to znači da ne šaljete poštom??? A ja tako marljivo igram... :-((((
"Dobitnike ćemo mailom obavijestiti o dobitku, a onima s prebivalištem izvan Zagrebačke županije nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu."
Šalju. :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji