Veganska rapsodija na grillu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Zdrava__Krava
    Zdrava__Krava
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Do petka, 10. lipnja u 10 sati ujutro, ostavi nam svoj komentar ispod članka i napiši kako ti zamišljaš svoj idealni veganski roštilj, a troje najkreativnijih osvajaju sudjelovanje na Makronovinoj radionici kuhanja!

  • Default avatar -
    majadee
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    moj idealni grill nipošto nije isključiv - naučila sam prihvatiti i razumijeti nevegane oko sebe. s takvim stavom važnija mi je kvaliteta namirnica, što znači da biram organske, cjelovite namirnice, posebno one koje su uzgojene u poznatom mi vrtu. u ovo vruće vrijeme na grillu i u prilozima našlo bi se pregršt boja i okusa povrća i voća. no, osim hrane važni su i dobro raspoloženje te briga za okoliš.

  • Default avatar -
    Betika
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Moj idealni veganski roštilj je predivno druženje u vrtu sa prirodno uzgojenim začinskim biljem i ostalim slatkim plodovima (sad su na redu jagode i trešnje). Svi zajedno sudjelujemo u pripremi hrane i uživamo u njenim okusima znajući da se hranimo zdravo. Naravno, sve je popraćeno pjesmom, smijehom i ljubavlju!

  • Default avatar -
    roserose
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Volim patliđane na roštilju, naknadno začinjene limunom, maslinovim uljem i češnjakom uz krumpire u foliji pečene u pepelu. skoro veće uživanje od samog konzumiranja, stvara mi sudjelovanje u pripremi: kositi travu, urediti vrt, skupiti sitne
    grančice za potpalu roštilja, ložiti vatru, gledati vatru, i uživati
    u sjeni brajde s najbližim ljudima.

  • Default avatar -
    ivanashaly
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    sve namirnice su naravno iz maminog vrta i nisu tretirane nikakvim kemikalijama, uzgojene s puno ljubavi i energije. sam proces ubiranja predstavlja veliku radost za moju obitelj, kao i proces pripreme, dodavanje začina.... nakon toga se sve stavi na roštilj i raspreda o svim novim događanjima oko nas jer nismo često svi na okupu. sva radost se prenese i na stol dok ručak traje i traje....

  • Default avatar -
    tina55
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Glavni sastojci za idealan veganski roštilj zapravo su jednaki kao i oni za neveganski roštilj: debela hladovina, dobro društvo i pravi roštilj na drva i ugljen (nikakav plinski ili električni).
    Ako želite malo drugačiji recept za roštilj, evo jedna prijedlog: specite razno povrće (tikvice, paprike, patliđani, luk,...) na roštilju (lijepo ga mažite ružmarinovom grančicom umočenom u maslinovo ulje dok se peče), potom ga izmiješajte s kozjim sirom i rasporedite nadje na već pečeno kukuruzno tijesto za pizzu i uživajte u ovom neobičnom spoju roštilja i pizze!

  • Default avatar -
    majadee
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    bilo je super! hvala!!!
    <3 željka

  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

    Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

    Odustani