Poruka podrške za nedjelju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    leahraphael507
    17. Veljača 2026. 01:16

Pozdrav, moje ime je Rebeka Mesarić Žabčić iz Zagreba, Hrvatska i po struci sam liječnica, molim vas pročitajte moje životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru, zato sam objavila ove informacije i pomoći će nekome. Stoga odmah pročitajte ovaj članak kako biste obnovili i popravili svoj narušeni brak i povratili izgubljenu ljubavnu vezu u roku od tri dana. Nakon što sam godinama bila u vezi s Jurjem Gašparcem, on je prekinuo sa mnom. Činila sam sve da me zavoli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud. Jako sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu, molila sam ga svime što sam imala, davala obećanja, ali on je odbijao. Objasnila sam svoj problem kolegici na poslu i ona me je uputila na čarobnjaka koji bi mi mogao pomoći da obnovim brak, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da ljubavne čarolije postoje ili djeluju. Nisam imala drugog izbora nego isprobati. Poslala sam e-mail i sve objasnila dr. Apati, a on mi je rekao da se ne brinem, da će sve biti u redu prije tri dana, rekao mi je što da radim i učinila sam sve što mi je dr. Apata rekao i iznenađujuće drugi dan oko 3:00 ujutro. Moj bivši ljubavni partner me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, a on je samo rekao da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo, da me želi natrag, da me jako voli, da sam tako sretna i tako smo počeli sretno živjeti zajedno, a i on me je zaprosio. Dakle, ako želite pomoć dr. Apate, evo kako ga možete kontaktirati putem njegove e-mail adrese: [drapata4@gmail.com], a možete mu i pisati putem WhatsAppa/Vibera na: +447307347648, uzimajte stvari zdravo za gotovo, a on će vam ih uzeti......

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani