Trbušnjake radim kao od šale

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    perolaka
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:52

draga ines, svaka čast!
    meni su trbušnjaci oduvijek bauk. što ih se više bojim to ih više izbjegavam. iz tog začaranog kruga ne izlazim već godinama.
    samo hrabro naprijed.
    perolaka

• Default avatar -
    masenka

za mene su trbušnjaci još daleka budućnost, al nadam se ipak ne predaleka. Svaka čast, samo naprijed, krenut ću i ja jednog dana...

• Default avatar -
    berstef

gledam i divim se. zasigurno treba samo početi i ustrajati a to je izgleda mnogo teže. kada ću ja ?? to ne znam ali doista želim. kako?

thompsonica

draga ines svaka cast samo tako nastavi...ne mogu vjerovati kako si brzo skinila visak kilograma...sto se mene tice idem u teretanu evo vec treca godina ali zbog obaveza ne stignem ici redovito pjesacim svaki dan 8 km i napravi 200 trbusnjaka..trbusnjke volim raditi i to mi je najmanji problem..samo sto eto ...ne djeluju bas =(

• Default avatar -
    Ninach

eto bravo!! srećom ja nemam problema s trbuhom, i baš ću sada početi sa trbušnim plesom =) puno je zabavnije od ležanja na strunjači i brojenja trbušnjaka, uz trčanje za tramvajem i jurenjem kroz police drugo mi nije potrebno..no sve mi se čini da uskoro ću morati prionuti poslu...

• Default avatar -
    Ninach

eto bravo!! srećom ja nemam problema s trbuhom, i baš ću sada početi sa trbušnim plesom =) puno je zabavnije od ležanja na strunjači i brojenja trbušnjaka, uz trčanje za tramvajem i jurenjem kroz police drugo mi nije potrebno..no sve mi se čini da uskoro ću morati prionuti poslu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani