Test tjedna: Otkrivamo trik za brzo i prirodno čišćenje kuhala od kamenca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    makan
    17. Ožujak 2018. 10:03

    to s octom je dječja verzija čiščenja kamenca.
    limunska kiselina je svemirski prvak- 1kg praha košta 20kn-s tom količinom možeš 500 puta otopiti to malo kamenca koji je na slici.
    problem je kod kuhala sa spitalnim grijačem kad je kamenac zapečen i ocat je preslab- naliti vode da prekrije grijač - upaliti- i početi dodavati limunsku kiselinu plastičnom žlicom uz mješanje- dodavati kako se otapa, neposredno prije nego počne kuhati-isključiti -nastavak u drugom komentaru

  • Default avatar -
    makan
    17. Ožujak 2018. 10:11

    nastavak:kad je sva kiselina otopljena a kamenac nije -dodavati po malo kiselinu uz mješanje, kroz koju minutu sve če biti čisto- kad se ohladi kiselinu možete spremiti u pet ili hdpe bocu za ponovnu upotrebu, ja svaka 2 tjedna otapam kafe aparat - 2 puta koristim istu kiselinu a onda ju odlažem u kanister od 5 l- nakon cca1godine tih 5l kiseline ulijem u vešmašinu i stavim na kuhanje- poslije izlazi žuto-mutna tekućina iz mašine-otopljen je sav kamenac-masnoče-deterđent-eto s 20kuna sve ječisto

  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

    Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

    Odustani