Gandhi je vjerovatno zaboravila promijeniti uložak ili tampon pa je zato krvarila, pa da ju ne napadnu drugi, ona je primijenila priču o "slobodnom krvarenju" :) U ratu smo stavljali kojekakve krpe za vrijeme menstruacije i poslije ih otkuhavali kako bi netko drugi mogao upotrijebiti te iste krpe u iste svrhe jer su nam ulošci bili nedostižni :(
Me znam kako bi izgledala ta situacija da na svom radnom mjestu 8 sati "slobodno krvarim" po vešu, hlačama, radnoj stolici, i pri tom moj kolega slobodno osjeća miris prljave krvi (jer da nije prljava ne bi izlazila van). I odem u restoran na poslu nas 40-tak jedemo i nas par "slobodno krvarimo" istovremeno. I onda sjednem u gradski prijevoz i "slobodno krvarim" do kuće, pa i po trgovini i pekari u koju usput svratim. :(
Zamolila bih vas novinare istraživače ovoga portala da se raspitate ima li u zemljama Afrike, Juzne Amerike i Indije nekakva humanitarna organizacija (tipa Caritas, Crveni križ) kojoj bismo mogli poslati paket uložaka i tampona i omogućile tim ženama NORMALNO KRVARENJE! Ukoliko saznate za takvu organizaciju molila bih vas da na svom portalu napišete članak o tom, pa i adresu posrednika u Hr koji bi skupio naše pakete i poslao u te nerazvijene dijelove svijeta.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji