Slavni rekorderi u mršavljenju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Lehpica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:53

svaka im čas..mislim da sam i ja jedna od tih rekorderki..u razdoblju od 04.02. 2010. do 17.07.2010 skinula 35 kg..što znači u nešto više od 5 mj.35 kg je otišlo a da nisam nikakvu posebnu dijetu držala i jedina aktivnost mi je bila šetnja. Do sada nisam dobila niti jednu kilu ali pazim što jedem.

• Default avatar -
    labica

svaka čast Lehpica!

• Default avatar -
    hrvoje78

zanima me koliko ste dnevno setali?

• Default avatar -
    sanjica82
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

LEHPICA,,,kako,,,ja trebam 30kg skinuti,,,kako si uspjela???

• Default avatar -

kaaaakoo?? ja imam samo par kilica za skinut pa nikako da se natjeram :S...svaka cast!! :)

• Default avatar -
    sunasce1989

Lehpica svaka ti čast. Ja bih skinula još barem deset kila,ali nikako da se natjeram nešto poduzet. ali proljeće je blizu i uskoro ćemo u kratke rukave,a moji šlaufići su još tu :-( . Moram nešto poduzet pod hitno!
    Ako netko ima kakvu ideju nek se javi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani