Domaća verzija raffaello kuglica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Nikol984
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Oduševljena sam ovim zdravim receptom! Napokon da nema bijelog brašna, bijelog šećera i margarina koji se trpaju u svaku slasticu. Definitivno radim ove raffaello kuglice. Hvala autorici! :)

• Default avatar -
    hela2212

Hvala draga Nikol nadam se da češ uživati, moji ukućani ih obožavaju
    posjeti i moj blog zdravoislasno gdje ti nudim još zdravih recepata

• Default avatar -
    Pandora2312

Gdje se može nabaviti dehirdrirani kokos, vanilija u prahu i kokosovo jestivo ulje? Hvala :)

• Default avatar -
    Pandora2312

Gdje se može nabaviti dehirdrirani kokos, vanilija u prahu i kokosovo jestivo ulje? Hvala :)

• Default avatar -
    atavedulcis

ove kuglice sam imala priliku osobno isprobati i potvrđujem da su izvrsne

• Default avatar -
    hela2212

Hvala dulcis drago mi je što su ti se svidjele.Pandora ekstra djev.kokosovo ulje imate kupiti u svim trgovinama zdrave hrane, bio bi dučanima, moj bio, garden, bio svijet pa i u ljekarnama i spec.ljekarnama. kokos možete isto kupiti u trgovinama zdrave hrane ili naručiti preko svetahrana. eu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani