Sedam izjava kojima vrijeđaš druge

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jedna_zd
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

nažalost, današnje društvo i mediji općenito odredili su trend i važnost čovjekove vanjštine. srećom, odgajana sam tako da ljude vrednujem po unutrašnjoj ljepoti koja je od neprocjenjive važnosti i svevremenskog sjaja, tako da nikad nikoga nisam uvrijedila ovakvim primjedbama. nemam problema ni sa vlastitim odrazom u ogledalu koji se tu i tamo zna zaokružiti zbog gurmanske crte koja je sastavni dio moje osobnosti, jer znam tko sam, što sam i koliko vrijedim. jedino što me žalosti jste izopačena ljestvica moralnih i inih vrijednosti koje nam se nameću jer većina ljudi labilnijih karaktera se povodi za trendovima koji su sve samo nisu lijepi (silikoni, botox i sl.). ljudi bi morali shvatiti da smo svi individue za sebe, da je svatko lijep na svoj način, da je ljepota baš u različitosti, a što se tiče fizičke ljepote općenito, ljepota je u očima promatrača. smatram da je za svakoga od nas predodređen "netko poseban", samo je važno prepoznati ga.

• Default avatar -
    Registriranaa

Članak je napisan s aspekta kako biti ne uvredljiv prema punijim osobama. Izostavili ste nešto- Postoje i mršavi ljude koji možda to ne žele biti, a kojima isto tako nije ugodno kada ih netko komentira sa čuđenjem o njihovoj mršavosti, a ne kuže da je to možda toj osobi isto kao da si punoj osobi rekao da je debela!!
    Svi mislie da je svima cilj biti mršav, a možda baš ta osoba ima problema sa svojom mršavošću i možda baš taj problem nije tako lako riješiv kao što svi misle?!

kristinazdravakrava

mislim dakle... nekako mi se čini da je ovaj članak nezgodan i zapravo sve ono što slijedi ispod naslova ne ide u prilog naslovu... kao da se ljudi vrijeđaju samo na komentare o tjelesnoj težini i fizičkim karakteristikama koje su uz nju vezane... svašta!!! puno je više riječi i rečenica koje mogu uvrijediti i povrijediti...

• Default avatar -
    SilkyCoco
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Po kojoj logici ide ovo društvo kada se oko punijih ljudi mora tapkati ko po jajima, dok je za mršave osobe normalno reći: kak si štrkljava, gle čačkalica, jel ti išta jedeš, zgledaš ko anoreksičarka itd. ???

Zašto nema riječi o tome? Znam ja zašto, zato što su ljudi uglavnom ljuborni na mršavije od sebe i onda je kakti to dopušteno vrijeđati dok je obrnuto smrtni grijeh.

Normalno je da mi netko kaže joj baš si mršava. Bilo bi vrijeme da onda ja krenem okolo i govorim joj kak si debela. Ne. Dobila bih izgon iz društva općenito.

Dajte se saberite.

• Default avatar -
    SickBoy
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Kako bi bilo da umjesto da se pridružujete općoj histeriji "političke korektnosti" malo podučite ljude da se ne vrijeđaju na svakojake sitnice?

A što se tiče debeljuca, prasica i ogromnih babetina - podučite ih kako da smršave. Da ih ne bi počele vrijeđati i višekatnice koje nemaju lift...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani