Saša pogledala vagi u ''oči''

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inexia
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:52

Draga Saša,

upravo sam s iškečivanjem sam čekala svoju nasljednicu, i evo ovim ti putem želim dobrodošlicu.
    Moram priznati da smo imale sličnosti ( i ja sam do prioje novog režima jela jedan obrok dnevno ). Vjerujem da ćeš uspjeti, samo ustraj, mi smo svi uz tebe i Roberta! Nije ni meni bilo svaki dan lako, ali kad se sad osvrnem na rezultate i stanem u svu robu - vjeruj mi isplatilo se. Drž se, ja ću te budno pratiti...
    Pozdrav,
    Ines Iličić

Sasha015

Ines hvala ti puno na dobrodošlici i podršci :) Ti izgledaš odlično i svaka čast na obavljenom poslu.Vjerujem da ću i ja postići ono što si želim i naravno da ću ustrajat.....za sad je sve super...tko bi rekao da volim treninge.....a i hrana mi je dobra....Bitno je da se fakat osjećam odlično.

bye

• Default avatar -
    Marbil

Svaka čast što si se odlučila na ovakav pothvat :)
    Želim ti puno uspjeha i da postigneš i više od svog cilja! Ja ću svakako pratiti sve savjete koje dobiješ, možda i meni koji pomogne :)

pozzz

Mikoyan

Bok Saša!!! Ja i moja Lejla ti držimo fige da uspiješ!!! Drži se i ustraj do kraja...Goran...

• Default avatar -
    MareS

sretno....

Sasha015

Hvala svima na podršci :)) Goran pozdrav tebi i Lejli i hvala na figama ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani