Salata od pečenih paprika

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Ally007
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

    Meni osobno su bolje ako se peku cijele i to na roštilju, da dobiju gušta po vatri... jako ih je dobro zamrznuti neočišćene jer kad se odlede koža se samo lagano rukom skine sa paprike...

  • Default avatar -
    tirich
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

    Potpuno se slažem s Ally007 :)

  • Default avatar -
    Marinaaa
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

    probajte u marinadu za paprike dodati malu žlicu nekog svijetlog meda... paprike poprime potpuno novi okus :) savršeno je :)

  • Default avatar -
    magdalena_24
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

    mmmmmljac! obožavam papriku na sve moguće načine :D

  • Default avatar -
    kaledonija
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

    šta se ni koštice ne očiste kada se cijele peku?

  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

    Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

    Odustani