Rižoto s kvinojom i tofuom iz woka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    zeljkamar
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Jako, jako mi se ovo sviđa... Tko me zove na ručak?
    ja zapravo svasta pobacam unutra i uvijek mi bude fino.. imam jedan omiljeni recept, kojeg prilagođavam u skladu s namirnicama koje imam doma taj tren kad ga radim
    a sad krecem u nabavku svih sastojaka koji mi fale i kuham Rižoto s kvinojom i tofuom ...

  • Avatar Zdrava__Krava
    Zdrava__Krava
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Tri čitateljice koje su do petka 18. ožujka u 10 sati ostavile svoj komentar na ovaj članak i osvojile besplatno sudjelovanje na radionici kuhanja Wok - cjeloviti obrok u 10 minuta i kuharicu "Wok" u izdanju Planetopije su naše čitateljice pod korisničkim imenima Mikacipek, Bilbo i Ivanashaly.

  • Default avatar -
    ratkos
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    sočno povrće s klicama
    tjesteninu na japanski način
    Gogino varivo s crvenim grahom
    mirišljavi mediteranski rižoto
    salatu s kvinojom

    više nego dovoljno, molim jednu pozivnicu za mene,
    kuhanje mi nije baš jaka strana, a možda me wok zavoli!

  • Avatar jackiebrown
    jackiebrown
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Evo baš gledam Muža (kuhara), kako sprema piletinu s tikvicama u woku!
    Zapravo ne gledam, već surfam, slušam Radio, motam se po kuhinji,blebećem...
    Nije pohvalno,ali iz ovog ćete pretpostaviti da nisam Ljubitelj kuhanja! Krivo! :) Ja sam veliki Ljubitelj kuhanja, sve dok ne moram odrađivati nešto kompliciranije od guljenja, ribanja, rezanja...
    Zato bih Muža poslala na radionicu jer je tanak u makrobiotici, a sebi ostavila knjigu čisto da dobijem novu ideje za sutrašnji ručak!
    Pozdrav!

  • Default avatar -
    ankica44
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Baš bih rado otišla na Makronovinu radionicu kuhanja Wok - cjeloviti obrok u 10 minuta. Priznajem da nisam ekspert na ovome području, ne znam zapravo ništa o tome, ali bitno je da ŽELIM naučiti. Hvala Vam!

  • Default avatar -
    tinatina
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Nedavno smo suprug i ja bili na makrobiotičkoj večeri i oduševili smo se. Od tad mi ne izlaze iz glave ti savršeni okusi i pretražujem internet u potrazi za sličnim receptima ne bih li nam i kod kuće priuštila takvu gozbu za osjetila. Voljela bih imati knjigu s receptima da ju ujutro čitam uz šalicu čaja i naravno, voljela bih naučiti kuhati u woku (koji mi skuplja prašinu u ormaru jer, sram me priznati, nemam ideja što kuhati u njemu) uz savjete pravih znalaca na Makronovinoj radionici.

  • Default avatar -
    Leanna
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Ja želim na radionicu jer volim ići na Tončikine radionice - genijalna je...kreativna i zabavna...drukčija...i uvijek puno naučim od nje :).

    A nije zgorega ni to što volim kuhati u woku, a posebno me privlači ideja da se za 10 minuta može spraviti cjelovit, hranjiv, organski obrok. A moje vrijeme je uz troje male djece vrlo dragocjeno.

  • Default avatar -
    ivanashaly
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Već dugo vremena pratim na web stranici ponude koje makronova ima i uvijek se iznova oduševim s njihovim predivnim receptima i radionicama. Već godinu ipol sam vegan i pokušavam biti što maštovitija u prehrani ali ipak bez nekog vodstva uvijek me strah kako to ipak ne zadovoljava sve dnevne potrebe čovjeka, pa bih stvarno htjela otići na radionicu kako bi upotpunila svoje znanje, jer trenutno samostalno ih ne mogu priuštiti

  • Default avatar -
    _sanja_
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Ej,ljudi wok je super stvar.Najbolja ,najzdravija i najbrža jela za sve sladokusce,a mašti i kombiniranju nema kraja.Volim kuhati za svoju obitelj zdrava i ukusna jela,a posebno mi je zadovoljstvo kuhati u Wok-u.Recept za zdravlje:par namirnica +ljubav za kuhanje+Wok. Voljela bih upotpuniti svoje znanje i steći nova iskustva,toga nikad dosta.Pozdrav svima iz Rijeke!

  • Default avatar -
    v_p
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Obožavam kvinou (povrće se podrazumijeva), a kad se ovako brzo može spremiti jedan zdravi i ukusni obrok, mogu samo reći da hvala autoru na receptu!
    Zbog skromog iskustva iz pripremanja obroka u woku, rado bi sudjelovala na radionici. Hvala!

  • Default avatar -
    bilbo
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Wok sam otkrila tek nedavno i osvojio me, ali sa malom dozom opreza, jer me, iskreno, bilo strah pri kombiniranju namirnica, da ne bi planirani ručak završio u kanti, a ne na tanjuru! Moja djeca i suprug su oduševljeni ovim načinom spremanja ručka - sve je brzo gotovo, povrće nije "mljackasto", riža nije prekuhana, i još nam ostaje dovoljno vremena za igru u dvorištu ili šetnju! Reakcija supruga mislim da govori puno o cjelovitim ukusima hrane spravljene u woku: kada sam napravila prvi ručak, pitao me zbunjeno: "Što mi to slavimo?" Dosada sam kuhala sa "tradicionalnim" namirnicama - piletina, riža, tikvice, mrkva, kupus...ali mi se ova kombinacija učinila vrlo zanimljivom i vrlo sam zainteresirana naučiti nešto novo, pogotovo jer zanemarujemo neke manje poznate žitarice i namirnice koje bi nam obogatile svakodnevnu prehranu, a ujedno su izuzetno zdrave.

  • Default avatar -
    imolan
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Volim jela iz woka, i Kinesku kuhinju, ali bih još više voljela naučiti pripremati hranu u woku za 10 minuta tim više kad rodim i treba nešto na brzinu pripremiti, a vremena je malo...

  • Default avatar -
    andrejas
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    ja nažalost dolazim iz mesne obitelji gdje ne znaju za kvinoju i tofu, pa bi me veoma obradovao tečaj da kad ga završim mogu ja njih nešto naučiti,
    hvala

  • Default avatar -
    mikacipek
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Moja prva radionica (i do sada jedina) u makronovi bila je sitni bozicni kolacici, ima tome vec vise od godine dana, odusevili su me recepti, a i koncept same radionice i od tada su gotovo stalno ti maleni kolacici na nasem stolu.
    Na toj prvoj radionici sjedila sam pored jedne gospodje koja me odusevljavala mirnocom, pozitivnom energijom i zdravim izgledom, dok usred radionice nisam shvatila da je to jedna od majstorica kuhinje, ajme kak sam bedasta bila, valjda jedina tamo nisam znala tko je ona, osjecala sam se ko vanzemaljac, a ispostavilo nakon sto sam povezala lik i djelo, odnosno i ime, da imam zelju ici na sve njene radionice i sada je evo... voditeljica woka :)
    Nakon te prve radionice dosla je trudnoca u kojoj mi hrana nije bila bas mila pa tako niti radionice kuhanja nisu dolazile u obzir, i eto doslo je vrijeme kada mogu ponovo. Taman u vrijeme kada je moje dijete pred vratima nadohrane. Ja bas i nisam mesojed i imam veliku zelju promijeniti nacin prehrane. Za sada smatram svojim velikim uspjehom sto sam moga muza iz svakodnevnog-mesojeda pretvorila u jednomtjednog-mesojeda :)
    Vrijeme je za korak dalje, zar ne?

  • Default avatar -
    ajde
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Ja bih baš rado na ovu radionicu no trenutno nisam pri novcu pa si je sama ne mogu priuštiti. Inače obožavam kuhati i često hranu pripremam upravo u woku... povrće iz woka obožavam, a i kvinoja mi je bila pravo otkriće... ja sam vegi no puno u svojoj prehrani primjenjujem makrobiotičke principe pripreme hrane jer mi baš paše...

  • Default avatar -
    mikacipek
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    ajme :lol....svakih par minuta klikam ko blesava da vidim ima li kaj novo, samo refresh, refresh, refresh, pa citam po portalu...pa se vratim...i tako od jutra (a i sinoc).... :)))

  • Default avatar -
    snjezanai
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    -Ne sjećam se s koliko sam točno počela kuhati, ali znam da su počeci bili kad je mama otišla na more pomoći teti održavanju apartmana, a tatu ostavila doma sa mnom, pa mi je bilo žao da si svaki dan peče jaja :(
    super mi je kuhati tati jer nikad ne prigovara :D
    - dečku volim malo manje kuhati jer je on picajzla i osjetit će zrno soli (u torti) koje je slučajno tamo zalutalo :rolleyes:
    - - šogi kaže da radim faširance bolje od njegove mame, moje mame i njegove žene/moje seke
    - mrzim raditi kolače sa prhkim tijestom jer mi se obavezno raspadne pa moram ponovno valjati jer želim da uz fino ispadne i lijepo :)
    - najviše volim kuhati kelj i tako neka jela kaj sam mirna 3 dana poslije
    - jako sam uredna dok kuham i suđe perem tijekom kuhanja jer ne volim vidjeti zatrpan sudoper
    - no ono što ne znam je kuhati neka jela poput kvinoje, tofua, seitana.. pa bih voljela iskušati kako to izgleda,
    i zadiviti svog tatu :)

  • Default avatar -
    snjezanai
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    kad će dobitnici?

  • Default avatar -
    Leanna
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    pa da, stvarno, gdje su objavljeni dobitnici?

  • Avatar Zdrava__Krava
    Zdrava__Krava
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

    Dobitnice su objavljene i kontaktirane u petak. Njihova korisnička imena pronaći ćeš na kraju članka i na naslovnici u rubrici ''Osvoji dar''.

  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

    Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

    Odustani