Recept tjedna: piletina s maslinama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar teaich
    teaich
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:53

    kakvog je sastava ova vrecica?
    izlagati vrecicu 200 °C (u kojoj se sprema hrana) koju cijelo vrijeme oplakuje masnoća i voda iz hrane (nema što se ne otopi - polarno, nepolarno)
    ovo mi se ne cini bas zdravo? zdravakrava?
    recite nesto, ako sam u krivu

  • Avatar Zdrava__Krava
    Zdrava__Krava
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:53

    Draga teaich,

    vrećica je provjerena i sigurna, a prednost je da se piletina peče u vlastitom soku bez ulja. Začini u vrećici se bolje prožmu s mesom i piletina tako dobije bogatiji okus.

  • Avatar Valkira
    Valkira
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:53

    Pitanje je apsolutno na mjestu.
    Ne bih se baš složila sa odgovorom; tako su nam "sigurne" i plastične boce pune raznih tekućina (od octeva, gaziranih napitaka ...) po policama dućana?!
    Kako god tko hoće, ali ja sigurno neću peći u nikakvoj vrečici.
    Kao što ne koristim kozmetiku sa istih polica niti sredstva za čišćenje.
    Uostalom, postoje puno bolji i prirodniji načini za sprečavanje isparavanja vlage prilikom pečenja.

  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

    Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

    Odustani