kakvog je sastava ova vrecica?
izlagati vrecicu 200 °C (u kojoj se sprema hrana) koju cijelo vrijeme oplakuje masnoća i voda iz hrane (nema što se ne otopi - polarno, nepolarno)
ovo mi se ne cini bas zdravo? zdravakrava?
recite nesto, ako sam u krivu
Draga teaich,
vrećica je provjerena i sigurna, a prednost je da se piletina peče u vlastitom soku bez ulja. Začini u vrećici se bolje prožmu s mesom i piletina tako dobije bogatiji okus.
Pitanje je apsolutno na mjestu.
Ne bih se baš složila sa odgovorom; tako su nam "sigurne" i plastične boce pune raznih tekućina (od octeva, gaziranih napitaka ...) po policama dućana?!
Kako god tko hoće, ali ja sigurno neću peći u nikakvoj vrečici.
Kao što ne koristim kozmetiku sa istih polica niti sredstva za čišćenje.
Uostalom, postoje puno bolji i prirodniji načini za sprečavanje isparavanja vlage prilikom pečenja.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji