Ja sam upravo (pokusala) napravila svoje 4 male krafne i bojim se da nisu ispale ono sto bi trebale biti. :(
Moze mala pomoc, kroz par pitanja? :)
Hvala unaprijed.
1. Pomocu kolicine sastojaka iz recepta, koliko bismo krafni trebali dobiti?
2. Inace koristim Konopljin proteinski prah, pa tako i sada u krafnama. Zbog njega su one tamnije boje, no nisam sigurna da li sam mozda trebala koristiti neki drugi, imajuci u obziru da se mozda tekstura tijesta promijenila zbog Konopljinog praha?
3. Da li se jabuku treba ocijediti nakon sto se oriba? Dosta soka je pustila...
4. Kakvu bih smjesu trebala dobiti? Moja je bila dosta ljepljiva i krafnice su nakon pecenja ostale velicine kakve sam ih i oblikovala pred pecenje. Nisam sigurna jesam si pogrijesila negdje.
5. Definitivno nisam dobila onako mekano, puno tijeso kakvo je inace kod krafni, vec kao nekakav deblji kolacic? Gdje sam mogla pogrijesiti?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji