Proteinske krafne s jabukom, lanom i cimetom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    lada
    12. Veljača 2018. 14:25

Ja sam upravo (pokusala) napravila svoje 4 male krafne i bojim se da nisu ispale ono sto bi trebale biti. :(
    Moze mala pomoc, kroz par pitanja? :)
    Hvala unaprijed.

1. Pomocu kolicine sastojaka iz recepta, koliko bismo krafni trebali dobiti?
    2. Inace koristim Konopljin proteinski prah, pa tako i sada u krafnama. Zbog njega su one tamnije boje, no nisam sigurna da li sam mozda trebala koristiti neki drugi, imajuci u obziru da se mozda tekstura tijesta promijenila zbog Konopljinog praha?

• Default avatar -
    lada
    12. Veljača 2018. 14:29

3. Da li se jabuku treba ocijediti nakon sto se oriba? Dosta soka je pustila...
    4. Kakvu bih smjesu trebala dobiti? Moja je bila dosta ljepljiva i krafnice su nakon pecenja ostale velicine kakve sam ih i oblikovala pred pecenje. Nisam sigurna jesam si pogrijesila negdje.
    5. Definitivno nisam dobila onako mekano, puno tijeso kakvo je inace kod krafni, vec kao nekakav deblji kolacic? Gdje sam mogla pogrijesiti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani