Proso s piletinom i kiselim kupusom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivys
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

    hvala na savjetu, koristim piletinu iz svog domaćeg uzgoja, tako da je provjerene kvalitete, razlika je očigledna u odnosu na onu u trgovačkim centrima...kuhanje ovisi o tome kako tko voli, za tvrđe i hrskave kombinacije treba skratiti, ja volim kremasto, meko i topivo u ustima i stavim na laganu vatricu da ne kuha jako.

    Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

    Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

    Odustani