NE ŽELIM BITI ANOREKSAIČAN. DAJTE RECEPT KAKO DA SE UDEBLJAM ZA DESET KILOGRAMA.
Zanima me kada će se nešto dogoditi i u splitu ili solinu?
Nas kao da ste zaboravili.
Evo, ja sam se veselo prijavila unatoč tome što se ne volim fotografirati. To mi je bio i jedini razlog početnog predomišljanja. Na kraju je pobijedila činjenica da se svaki dan ne pruža mogućnost da te u ovakvom "poduhvatu" prati tim stručnih osoba i da sve to dobiješ "na poklon". Nadam se da će se razmatrati i oni sa manjim viškom kg, ali sa puno volje za radom. :-)
Ajde da se nešto događa i u Puli :)
Baš ste me razveseli...ja sam prijavu poslala i sada čamim čekajući pa da i ja mršavim s vama,kad mi samoj baš i ne ide ;)
Draga kalfa333, neke od naših prošlih sezona mršavljenja bile su u Splitu pa prati i dalje Zdravu Kravu jer će biti još takvih projekata. Pozdrav od Zdrave Krave
Draga vanchi74, ove sezone nismo bili u mogućnosti uključiti Zadar u projekt, ali prati i dalje Zdravu Kravu jer ćemo uskoro imati nove projekte mršavljenja. Pozdrav od Zdrave Krave
Meni su sama prijava i neulazak u program dobro došli. Nakon početnog razočaranja, započela sam ovoj 6 tjedni program. Ako sam se ufurala da to mogu s nečijom pomoći, onda mogu i sama. Pratiti ću članke "Zdrave krave" i odabrane kandidatkinje, i učiti iz njihovog iskustva. Njima želim puno uspjeha. :-)
Drage čitateljice, imena kandidatkinja objavljena su u članku. Pozdrav od Zdrave Krave
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji