Znači li to da kandidatkinje mogu biti samo iz Zagreba? smislite nešto u čemu možemo svi sudjelovati iz bilo kojeg dijela Hrvatske. To nije uredu.
Draga Helenica20, organizator ovog projekta je Nupo koji je postavio pravila, ali prati i dalje Zdravu Kravu jer ćemo se u sljedećim sezonama mršavljenja truditi pokriti i druge gradove. Pozdrav od Zdrave Krave
Ja sam upravo s Nupom skinula prvih 10 kg, i sad krecem u borbu sa ostatkom. Ako tko želi podrsku ili savjet, tu sam! Ivana
Ja živim u blizini Zagreba,prvo mjesto iza table ZAGREB.
znači li to da se ni ja ne mogu prijaviti ili će te progledati kroz prste tih 10ak metara.
Upravo sam se prijavila za akciju "Nupo-hrana sa zadatkom" u nadi da će prevagnuti potreba i želja za Nupo proizvodima i mršavljenjem, a ne lokacija. Lijep pozdrav.
opet samo zagreb :( helenica slažem se s tobom...sigurna sam da če kravica nešto i za nas izmusti..
ja sam iz grada pored zagreba i mogu doć kad god treba,na vama je samo da me odaberete i usrećite mene i moje zdravlje <3
Dragi svi, imena kandidatkinja objavit ćemo do kraja slijedećeg tjedna. Pozdrav od Zdrave Krave
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji