ja se prijavila i zaista bi mi odlicno doslo i sjelo i znam da bi kile isle jos brze doljeeeee
evo i ja! :) prvi korak napravljen..... držite mi fige, želim i vama uspjeh ;)
cujte sve je lakse kad je netko uz vas kao potpora, tak ko god da ovo dobije ima da iskoristi to do krajnjih mogucnosti jer nas ce se prijavit prek 200 a sam 2 primaju. zato curke koje dobite ima da ISKORISTITE,a ne svalerate ;) il kakti zaj.... se
Prijavila sam se i ja te samo molim Boga da me izaberu.........
traviata tebe stalno vidjam ahahaha,nikak da nas dve dobijemo ha ;)
modifast...je super
izgubila sam sa njim dosta kg...al nazalost jako je skup :-(
sretno onima koje izaberu :-)
koliko blackgirl kosta na tjednoj, dvotjednoj i mj razini, dal u rangu nupa il
snjeska83....na dvotjednoj razini sam bila...s obzirom da ne radim,meni je to skupo :-(
snjeska83 evo ovdje imas http://www.modifast.com/si/modifast/izdelki/v-akciji/
http://www.modifast.com/si/modifast/modifast-dieta/
ma vidjela i ja te cijene al tu nisu paketi, mene zanima koliko je tebe kostalo ak nije prenepristojno pitat
ha cuj mnogima i kaj delaju nemaju a ne sam oni kaj ne delaju. svi zivimo iz dana u dan
za dvije sedmice me je izislo oko 100 eura,al stim da sam ja posebno kupovala svaki proizvod,a koristila sam sam puding i napitak i kombinirala sa drugom hranom
A sto je sa nama koji nismo u Zagrebu? I ja bih se prijavila ali trenutno sam u Rijeci na faksu,trebali bi to uvest i u druge gradove! :(
dobraaaa ina tak je i kod mene ahaha.koliko imas viska ak se smije znat. ja cca 20,iako bi s 10 za prvu ruku bila zadovoljna
nista ina cekamo da vidimo dal ce nas uopce i zvat. vise me brine da nemam dovoljno viska da me pozovu.
U petak je bila uža selekcija kandidatkinja, a nakon razgovora smo odabrali dvije. U projektu mršavljenja uz Modifast sudjelovat će Katarina Jurica i Katarina Blažeković. Ostalima želim više sreće drugi put. Kandidatkinje ćeš moći pratiti i bodriti na portalu :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji